Logo ontwerp

Je logo straalt de identiteit van je bedrijf uit. Het is daarom erg belangrijk om veel aandacht aan het logo en de huisstijl te besteden.
Veel startende ondernemers willen vaak kosten besparen met een goedkoop logo en gaan met iemand in zee die zeer goedkoop logo’s aanbiedt en verstand van logo’s beweert te hebben.

 

Veronica Webdesign helpt jou om een professionele logo voor je bedrijf te ontwerpen. In onze team hebben wij geschoolde HBO niveau ontwerpers.
Eerst maken wij een afspraak en bespreken samen je wensen door. Na acceptatie van de offerte gaan wij direct aan de slag. Het is een proces waarbij hier en daar correcties volgens jouw wensen naast onze advies worden uitgevoerd. En als je helemaal tevreden bent met het logo ontvang je je nieuwe logo in verschillende formaten o.a. adobe illustrator, photoshop, .eps, .jpg en .png

 

Wij leveren je logo in vector formaat, dit moet je altijd bij de ontwerper eisen. Een logo in vector formaat betekent dat het logo oneindig uitvergroot kan worden zonder kwaliteit te verliezen. Dit is een veel voorkomende fout bij goedkope ontwerpers die alleen een .jpg of .png bestand opleveren en als de klant daarna een vector bestand wil dan moet extra geld worden betaald.

 

Een PDF bestand kan ook een vector versie van je logo bevatten en om dit snel te controleren, kan je veel inzoomen op het ontwerp. Als je pixels begint te zien, zoals het voorbeeld onderin “image1”, heeft de ontwerper zijn werk niet goed gedaan. Daarnaast zie je “image2”, 1000% keer uitgezoomd en de kwaliteit blijft goed, dat is een logo in vector bestand en dat maken wij voor jou.

 

logo-verschillen

 

Wil je een professionele logo laten maken?  Neem vandaag contact met ons op.