Webdesign

Webdesign

Een website biedt een toegevoegde waarde aan je onderneming, het is een middel om jezelf te onderscheiden van je concurrenten en daardoor is de eerste indruk van je website erg belangrijk.
Daarnaast de (potentiële) klant bekijkt jouw website op verschillende apparaten.

Heb jij al een website die de bezoeker op elk apparaat de juiste informatie laat zien?

Veronica Webdesign Assen, Drenthe

Veronica Webdesign uit Assen, Drenthe maakt websites die werken op mobiel, tablets en desktops.
Deze nieuwe manier om een website mobielvriendelijk te maken heet responsive webdesign.

Wat is responsive webdesign?

Een website met een responsive webdesign ziet er op jouw laptop anders uit dan op jouw mobiele telefoon en dat komt doordat de indeling van je website zich aanpast aan het beeldscherm.

Aanbevolen door Google

Er wordt volgens Google momenteel meer op internet gezocht via mobiel dan via desktop, daardoor heeft Google zijn zoek instructies geüpdate waardoor mobielvriendelijke websites voorrang krijgen op sites die dat niet zijn.

Een betere gebruikerservaring

Een responsive webdesign geeft je (potentiële) klanten een betere gebruikerservaring. Alle content past zich aan aan de diverse schermgroottes. Afbeeldingen worden automatisch verkleind en de teksten blijven goed leesbaar, de knoppen zijn op kleine schermen juist wat groter, zodat ze makkelijker aan te raken zijn.

Sociale media

Een deel van je mobiele bezoekers komen via Facebook, Twitter en LinkedIn op je website. Een mobiele bezoeker die via sociale media op jouw website komt, verwacht ook dat je website mobielvriendelijke is.

Een mobiele website is een investering die zich terugverdient!

Wil je ook zo’n mooi en mobielvriendelijke website? Neem vandaag contact met Veronica Webdesign uit Assen voor een vrijblijvende offerte!