Augie Attractieverhuur

CATEGORIE
Grafische vormgeving, Maatwerk internet software, Webdesign, Webwinkel
OMSCHRIJVING

Voor dit bedrijf hebben wij een webwinkel helemaal op maat gebouwd. Het bedrijf verhuurt verschillende soorten attracties voor evenementen. Bij elke product in de webwinkel is de optie voor foto’s, video en handleiding aanwezig. En ook heel belangrijk: de beschikbaarheid van een willekeurig product op een bepaalde datum kan worden gecontroleerd. Er worden ook tips (aanraders) voor elke attractie onder in beeld weergegeven.

Wat de webwinkel zo bijzonder maakt is dat er 4 specifieke berekeningen zijn voor elke product: Zelf afhalen, Bezorgen en ophalen (klant dient zelf op- en af te bouwen), Bezorgen en ophalen (de bedrijf helpt met op- en afbouwen) of compleet verzorgd. Als de klant kiest voor de optie bezorgen en ophalen of compleet verzorgd,  kan hij  bij de winkelwagen zijn postcode invullen en dan worden de transportkosten naar zijn postcode automatisch berekend. Als de klant helemaal klaar is met de producten die hij wil bestellen, dan gaat hij met een knop naar de aanvraag voor bestelling of offerte. De klant ontvang een e-mail met alle gegevens erin en het bedrijf ook.

 

In de achterkant van de website zit een hele uitgebreide administratie systeem, helemaal op maat geprogrammeerd, daar worden alle producten, offertes, bestellingen, facturen bijgehouden. Als het gaat om een offerte, kan deze later geconverteerd worden naar een bestelling. Als het gaat om een bestelling wordt automatisch een factuur in pdf gegenereerd en kan naar de klant worden gemaild.